Ontdek Onze Sportbrillen (Ook Op Sterkte) - Optiek Acke

Sport

Als wielertoerist heeft Peter zich verdiept in de wereld van sportbrillen op sterkte. Optiek Acke werkt samen met het merk Julbo om een oplossing te bieden voor uw zicht tijdens het sporten. Julbo is een vooruitstrevend merk dat in heel wat sporten actief is op internationaal niveau.

Hun REACTIV photochromic lenses passen zich aan naar de lichtomstandigheden van het moment. Rijdt u met uw mountainbike op het strand in volle zon en 10 km verder het bos in, dan zal u altijd een optimaal zicht ervaren. Een echte aanrader! Zo geniet wielerploeg Groupama FDJ van deze topkwaliteit.

Ga verder

Sportbrillen bij
Optiek Acke

Onze collectie sportzonnebrillen zijn ontworpen om u te ondersteunen bij afwisselende sportactiviteiten. De Julbo sportbrillen zijn afgestemd op de eis van elke sport. Om te zorgen dat uw ogen altijd beschermd zijn tegen UV-licht, presenteren wij u een ruime keuze fotochromatische, gepolariseerde en standaard kleuren.

Sportbrillen op sterkte

Wij zorgen voor glazen op sterkte voor elke sport. Zo levert u onbezorgd de beste sportprestaties. Lopen, fietsen, padel, zeilen, …. Zwembril of snookerbril op sterkte, wij helpen u graag. Oefent u nog een andere sport uit? Kom dan zeker eens langs!

Specifiek voor sportzonnebrillen op sterkte biedt Julbo een tweetal mogelijkheden:

1. Optische insert-clip

Enerzijds is een afzonderlijke insert-clip met glazen op sterkte een oplossing. Bij een skimasker bijvoorbeeld. Of als u soms contactlenzen draagt. Lukt dit even niet, dan plaatst u de verwijderbare insert-clip in uw sportzonnebril.

Zo moet u niet telkens verschillende monturen meedoen om sportieve inspanningen te leveren. Wij meten alles op en maken de clip op maat met de juiste glazen.

2. Monolens sportzonnebrillen

Hier kiest u voor de meest esthetische oplossing: het verwerken van uw correctie in een sportzonnebril. Met de monolens wordt uw correctie rechtstreeks in de bril gemonteerd.

Dit is niet alleen mooier, maar bovendien ook gewoon veel eenvoudiger om te reinigen. De RX glazen van Julbo worden op deze manier vormgegeven en zijn in dat geval zeker een aanrader.

Julbo Sportbril kopen in Brugge - Sint-Jozef

Graag info over een sportbril?