Lenzen bestellen

Contactlenzen

Contactlenzen zijn nog steeds in opmars. Het biedt meer voordelen dan u zelf zou denken. U draagt ze onbelemmerd tijdens het sporten, tijdens het uitgaan, op vakantie of gewoon eens wanneer u een andere look wenst. Wij kunnen u de modernste contactlenzen, daglenzen of maandlenzen al dan niet multifocaal en onderhoudsproducten aanbieden en beschikken over een zeer uitgebreid assortiment met een ideale oplossing voor elk budget. Wij passen alle types zachte contactlenzen aan - zowel voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme als presbiopie (leesprobleem).

Optiek Acke voorziet in een optimale zorg voor uw ogen voorafgegaan door alle technische metingen en begeleiding tijdens het dragen van uw zachte lenzen, zodat iedereen het maximale comfort van contactlenzen kan ervaren. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier, wat voor u als klant een grote troef is. Op deze manier kunnen we voor u de lenzen uitkiezen die de beste oplossing leveren en zo een optimaal zicht garanderen.

Zin om eens lenzen te proberen ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres !

Met onze start-to-lens formule nemen we graag de tijd om samen met u naar de ideale contactlens te zoeken. Om u vertrouwd te maken met het dragen van contactlenzen en de onderhoudsproducten maken we steeds een afspraak waarbij we u nauwgezet contactlenzen leren in- en uitnemen en onderhouden.

Wij begeleiden u op een professionele manier. U start steeds met een proefpakket lenzen waarin alle parameters geëvalueerd worden.
 

Lenzen nodig ? Bestel ze online in onze lenzen webshop 24/24, 7/7 beschikbaar en bij u thuis geleverd lenzen bestellen. ( handleiding Hoe bestel ik mijn lenzen ?)Onderhoud lenzen is heel belangrijk

Het comfort van lenzen dragen staat in nauw verband met het onderhoud van de lenzen. Vaak zien we bij klachten van discomfort dat bij 7 op de 10 lensdragers niet de lens maar het onderhoud van de lens de oorzaak is.

Ofwel is er een probleem met :

  • de hygiëne, handen wassen is primordiaal alvorens de lens aan te raken zowel bij insteken als uithalen.
  • de lensvloeistof, te weinig gebruik ervan of een te weinig desinfecterend product gebruiken. Gebruik steeds het product dat u geadviseerd werd door uw contactlensspecialist.
  • de lenshouder, deze dient op regelmatige tijdstippen vervangen te worden, bij iedere nieuwe fles lenzenvloeistof.
  • ...