Kinderoptiek Brugge - Stoere Brillen, Stoere Kids - Acke

Kinderoptiek ZIEZO
Regio Brugge

Kinderoptiek regio Brugge - Beter zicht voor uw kind

Om uw oogappel een beter zicht te schenken, startten Sabrina & Peter met een shop-in-shop concept voor kinderbrillen: Kinderoptiek ZIEZO! Hun drie dochters zijn al jongvolwassen, maar dit houdt Sabrina & Peter niet tegen om hun Kinderoptiek ZIEZO verder uit te bouwen.

Hun uniek concept met het ZIEZO Kinderplan is intussen bij veel ouders in Brugge en ver daarbuiten goed gekend. De extra brillen die ZIEZO biedt, vormen geen belemmering meer om te spelen, te ravotten, te sporten,… . Zo kan uw kind gewoon een kind zijn. Zonder zorgen en met een perfect zicht!

Wie of wat is ZIEZO?

Om ZIEZO Kinderoptiek optimaal te kunnen beleven, is in onze zaak een gezellig hoekje ingericht voor kinderen tussen 0 en 10 jaar. Een bril kiezen wordt zo een spannende uitdaging …. Wij informeren u zorgvuldig, met een speelse aanpak naar de kinderen toe.

Kom langs met uw oogappel en wij kijken samen met u voor stoere, leuke, mooie, maar vooral passende brillen. ZIEZO Kinderoptiek garandeert zo het optimale oogcomfort en maakt alles betaalbaar. Dankzij ons ZIEZO Kinderplan en alle attesten voor terugbetaling door uw ziekenfonds.

Ontdek ons ziezoplan
Kinderbrillen regio Brugge - Sint-Jozef
Kinderbril bestellen bij Optiek Acke - Kinderopticien

Ontdek ZIEZO

Hoe zit dat dan? Zijn er voor jonge kinderen leuke brillen te vinden? Zal hij of zij de bril wel op de neus houden? Spelen en sporten met een bril, is dat wel veilig?

Kinderoptiek ZIEZO by Optiek Acke heeft voor u een antwoord op al deze vragen. Ons ZIEZO Kinderplan voorziet daarin zeker een oplossing. Wij kiezen daarbij voor merken die de modernste materialen en nieuwste veertechnieken gebruiken om zo tot een elegante en fraaie kinderbril te komen.

Verder kunt u bij ZIEZO ook terecht voor oogpleisters. Het behandelen van een amblyoop (lui) oog bij een kind is van cruciaal belang in de ontwikkeling van de gezichtsscherpte. De behandeling kan op verschillende manieren: Ortopad oogpleisters, oogpleister in stof, zuignap occluder. Kinderoptiek ZIEZO biedt u alle mogelijkheden.

Tot slot zijn wij erkend experts in myopiemanagement. Bij myopie neemt de oogas-lengte toe bij de groei van een kind. Hierdoor neemt de minsterkte van het oog sneller toe, wat nefast is voor het zicht van uw kind. Oogartsen kunnen hier op screenen. Zo kan de achteruitgang vertraagd worden door verschillende behandelingen. Zoals daar zijn: atropine druppels, MIYOSMART brillenglazen en MYSIGHT daglenzen. De laatste twee items worden in overleg met de behandelende oogarts door ons aangeboden.

Ontdek de verschillende plannen

De verschillende plannen

Ziezo

ziezo kinderplan montuur kind Brugge

Ons plan bezorgt uw kind een stevige maar elegante montuur voor dagelijks gebruik. Uw kind kiest uit ons ruim assortiment aan speelse en coole brillen. Wij slijpen de ZEISS-glazen op de juiste sterkte.

Dit plan omvat:

  • Montuur met ZEISS glazen

Ziezo+

Een sportbril voor uw kind - regio Brugge

De sportbril uit ons ZIEZO+plan is ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten, ravotten in de tuin, jeugdbeweging, … Voor 30 euro extra heeft u zo een reservebril voor uw kind.

Dit plan omvat:

  • Montuur met ZEISS glazen
  • Sportbril met glazen

*Sportbril heeft dezelfde sterkte

Ziezo zon+

Zonnebril voor uw kind - Regio Brugge

Wilt u ook nog een zomerse zonnebril voor uw kind, voor de zonnige dagen aan zee of op reis? Voor slechts 80 euro bovenop het basis ZIEZOPLAN heeft u meteen drie brillen voor uw kind! Voor elke gelegenheid een aangepaste montuur en glazen op sterkte.

Dit plan omvat:

  • Montuur met ZEISS glazen
  • Sportbril met glazen
  • Zonnebril met glazen*

*Zonnebril & sportbril hebben dezelfde sterkte

Heeft uw oogappel een brilletje nodig?