Lenzen bestellen

Wie of Wat is ZIEZO ?

Optiek Acke, ruim 20 jaar een gevestigde waarde in de optiekwereld lanceerde een uniek concept "ZIEZO kinderoptiek shop-in-shop". Sabrina en Peter zijn met hun drie dochters zelf bijna de kinderjaren ontgroeid. Maar al te graag wilden ze die band dagelijks met jonge kinderen behouden, daarom zag ZIEZO kinderoptiek (0-10 jaar) het levenslicht.

Om ZIEZO kinderoptiek optimaal te kunnen beleven werd in onze zaak een volledige corner ingericht voor kinderen tussen 0 en 10 jaar. Het kiezen wordt zo een spannende uitdaging ....

Wij informeren u uitgebreid over de mogelijkheden in het glaspakket in functie van de sterkte, dikte van de glazen en zorgen steeds voor de attesten zodat u zeker bent van een maximale terugbetaling via uw ziekenfonds. Kom langs met uw oogappel en we gaan samen op zoek naar de meest mooie, leuke, stoere, maar vooral, precies die bril die bij haar of hem past. ZIEZO kinderoptiek garandeert u als ouder zo het optimale oogcomfort voor uw dochter of zoon en maakt alles betaalbaar dankzij ons ZIEZO plan.

Brilletjes passen op het ZIEZO kinderkussen, LEUK !

Het ZIEZO kinderplan

Soms is het even slikken; uw kind heeft een bril nodig. Dat zag u niet aankomen. Hij of zij gaf immers geen enkel signaal niet goed te zien. Hoe zit dat dan? Zijn er voor jonge kinderen leuke brillen te vinden? Zal hij of zij de bril wel op gaan houden? Spelen en sporten met een bril, hoe zit dat?

Kinderoptiek ZIEZO by Optiek Acke heeft voor u een antwoord op al deze vragen. Ons ZIEZO plan voorziet daarin zeker een oplossing. Akkoord, ze zijn wat kleiner, soms wat onbesuisd maar kinderen voelen feilloos aan wat ze wel en niet mooi vinden. Zeker ook bij de keuze van hun nieuwe bril.

Kinderoptiek ZIEZO by Optiek Acke staat voor kwaliteit en service. Een kinderbril krijgt vaak heel wat te verduren, bijgevolg moet hij tegelijk sterk en flexibel tegelijk zijn. Daarom kiezen wij voor merken die de modernste materialen en nieuwste veertechnieken gebruiken om zo toch tot een elegante en fraaie kinderbril te komen. (Etnia Barcelona, BBIG, YKO by Kinto, IKKS, Julbo, Miraflex, Kaliboo, ...)

 
ZIEZO+

De sportbril uit ons plan (ZIEZO+) is ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten, ravotten in de tuin, jeugdbeweging, ... Zo hebt u ook steeds een reservebril voor uw kind.

 
ZIEZO ZON+

Als volwassene dragen we meestal bij zonnig weer een zonnebril, maar hoe vaak ziet u kinderen er niet zonder zonnebril achteraan lopen? Zonder zonnebril de zon trotseren, vormt echter een groot risico voor de kinderogen. De ooglens van een kind bevat namelijk minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer schadelijk UV-licht in het oog. Ook daar biedt ons ZIEZO plan een oplossing voor uw kind in de formule ZIEZO ZON+.