Ontdek het comfort van moderne contactlenzen - Optiek Acke

Contactlenzen

Contactlenzen zorgen in bepaalde situaties voor meer comfort. U draagt ze onbelemmerd tijdens het sporten, tijdens het uitgaan, op vakantie of gewoon wanneer u eens een andere look wenst. Wij bieden de modernste daglenzen of maandlenzen aan, zowel unifocaal, torisch als multifocaal.

We beschikken over een zeer uitgebreid assortiment zachte contactlenzen met een ideale oplossing voor ieders behoefte.

Ga verder

Contactlenzen bij
Optiek Acke

Optiek Acke voert alle technische metingen uit voor een optimale zorg van uw ogen. Wij begeleiden u bij het kiezen van uw zachte contactlenzen voor een maximaal comfort.

Wij zijn daarbij niet gebonden aan één leverancier, wat voor u als klant een grote troef is! Op die manier geven we advies voor de beste contactlenzen die een perfect zicht garanderen.

Start-to-lens

Zin om eens contactlenzen te proberen ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sabrina en Peter nemen graag de tijd om samen met u de ideale, zachte contactlenzen te zoeken. Wij maken u vertrouwd met het dragen van contactlenzen en de onderhoudsproducten. U start met een proefpakket lenzen waarin alle parameters geëvalueerd worden. Wij passen alle types zachte contactlenzen aan, zowel voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme als presbyopie (leesprobleem).

We leggen meteen een afspraak vast waarbij we u nauwgezet contactlenzen leren in- en uitnemen en onderhouden. Zo begeleiden we u op een professionele manier.

Bestellen: online en in de winkel

De juist lenzen kiezen is altijd wat zoeken. Het aanbod is dan ook enorm groot. Verschillende factoren spelen daarbij een grote rol: de vochtigheid van uw ogen, hoeveel uren draagt u ze per dag, welke activiteit voert u uit overdag,…? Met een persoonlijk gesprek komen we net dat tikkeltje meer te weten om u nog beter te helpen.

Heeft u de perfecte lenzen gevonden? Uiteraard kunt u ze daarna ook online bestellen.

Lenzen bestellen

Advies voor onderhoud en opvolging

Het comfort van lenzen dragen staat in nauw verband met het onderhoud van de lenzen. Bij klachten merken we bij 7 op de 10 lensdragers dat niet de lens, maar het onderhoud van de lens de oorzaak is. Een goede handhygiëne, voldoende vloeistof en regelmatig een nieuwe lenshouder zijn cruciaal voor een optimale verzorging van uw lenzen en ogen.

Heeft u last van aanhoudende oogproblemen? Wij helpen u met persoonlijk advies en de juiste onderhoudsproducten.

Lenzen bestellen bij Optiek Acke uit Brugge

Graag contactlenzen proberen of bestellen?