Optimale kijkervaring met ZEISS brillenglazen - Optiek Acke

Glazen

Optiek Acke werkt als gecertificeerd ZEISS Vision Expert samen met ZEISS Visioncare voor alle brillenglazen. Zo zorgen we voor een optimale kijkervaring.

logo zeiss

Van opmeting tot inslijpen van glas, bij ons kunt u terecht voor professioneel advies en een gedetailleerde afwerking. Alles op maat voor een perfect zicht!

Ga verder

Glazen bij
Optiek Acke

Wij specialiseren ons in het adviseren van het juiste type brillenglazen voor ieders behoefte. Wij begeleiden u daarbij met de keuze voor het meest geschikte glasmateriaal en afwerking van het glas.

Het motto van ZEISS is niet voor niets: de brillenglazen moeten zich aan het oog aanpassen, en niet omgekeerd! Met als resultaat een stressvrij, comfortabel en uitstekend zicht.

Professionele optometrie

Wij hebben de expertise als optometrist in huis voor de correctiebepaling en opmeting van uw ogen. Met onze Visionix en onze subjectieve refractie unit kunnen wij een precieze meting uitvoeren van de correctie die u als volwassene nodig hebt. Zo bekomen we nauwkeurige en betrouwbare waardes. Indien een medisch oogonderzoek noodzakelijk is verwijzen wij u eerst door naar een oogarts. Kinderen jonger dan 18 jaar gaan sowieso steeds naar de oogarts.

De juiste glazen

Welke brillenglazen zijn nu het beste voor uw zichtprobleem? Met een uitstekende glaskennis en begeleidend advies bezorgen Sabrina en Peter u een unieke kijkervaring. Met het onderscheidend en kwalitatief hoogwaardig assortiment van ZEISS bieden wij een oplossing voor elke situatie: van multifocaal, over enkelvoudig tot bureau brillenglazen. En zeker voor specifieke oogafwijkingen zoals brillenglazen met hoge sterktes, prisma's en hoge cilinders maakt onze ervaring echt wel het verschil!

Onze kennis in het ruime aanbod van glasmateriaal en afwerking van het glas, zoals type ontspiegeling, optimale dikte van het glas en de contrastverhogende kleurbehandelingen bezorgen u het perfecte zicht.

Digitale centrering

Met de ZEISS Visufit gaat Optiek Acke visionair. Dit toestel bepaalt de parameters voor de centrering en individualisatie van uw brillenglazen. Dit apparaat creëert aan de hand van 9 ingebouwde camera’s uw eigen avatar, een 3D-constructie van uw gezicht. Dit zorgt in één beeld voor een heel nauwkeurige 3D-centrering.

Zo komen de innovatieve functies die de ZEISS brillenglazen bieden optimaal tot hun recht. Naast digitale centrering, biedt het ook andere onderscheidende diensten, zoals montuurvergelijking en virtueel passen van monturen in 3D.

Inslijpen in eigen atelier

Als eerste opticien in Vlaanderen kregen wij in 2017 al het label "Erkend Ambacht" van de FOD Economie!

Eén van de belangrijkste criteria voor uw kijkcomfort is het opmeten, centreren en inslijpen van uw nieuwe brillenglazen in uw gekozen montuur. Daarom slijpen we al onze brillenglazen zelf in. We monteren uw montuur in ons eigen open atelier, uitgerust met de meest geavanceerde, digitaal gestuurde machines. Zo zijn we zeker van een perfecte afwerking op maat.

optometrie en slijpen in eigen huis Optiek Acke

Graag het juiste glasadvies of een correctiebepaling?