Lenzen bestellen

Monturen

Bij Optiek Acke vindt u een grote collectie aan brillen en zonnebrillen die heel divers en bijzonder is.

De merken die u aantreft zijn modieus en onderscheiden zich door exclusiviteit en kwaliteit maar hebben allen één ding gemeen : de trots die ze voelen over de monturen die ze produceren.

Jaarlijks worden beurzen bezocht in binnen- en buitenland waardoor we bij Optiek Acke altijd op de hoogte zijn van alle nieuwe trends en technologieën. Hierdoor vindt u bij ons continu de mooiste en nieuwste modellen van wereldmerken zoals William Morris, Blackfin, Etnia Barcelona, Feb31st, Hoet Cabrio, Fleye, Natan, Charles Stone, Parajumpers, Jaguar, Nathalie Blanc, Markus T, KintoSerengetiPorsche DesignMonoqool, Marc Jacobs en nog veel meer.

Een nieuwe bril kiezen is allesbehalve eenvoudig. Past deze bril bij mijn gezicht én mijn stijl ? Is het montuur niet te opvallend of net te onopvallend ? Past de kleur bij me ?

Enkele vragen waar Optiek Acke met zijn ervaring u een antwoord kan op geven tijdens het persoonlijk advies in de keuze van uw nieuwe bril.

Bent u op zoek naar iets jong, trendy, uiterst modern of eerder wat klassiek ? Onze collecties brillen en zonnebrillen zijn zo samengesteld dat we voor ieders stijl en budget een oplossing kunnen aanbieden.

FEB31st - Houten brillen

De monturen van het Italiaanse FEB31st zijn puur design en creëren een speelse wisselwerking tussen het natuurlijke product hout en de kleur. De warme uitstraling van hout, sprankel van kleur maken de collectie speciaal.

Het lijkt een normale dag, maar FEB31st is een datum die u niet in uw agenda zult vinden. De houten brillen van FEB31st zijn dan ook absoluut niet alledaags MAAR prachtig en uniek.

Waar andere merken aarzelen om hun houten brillen kleur te geven, heeft FEB31st zowel natuurlijke als felgekleurde houten monturen in de collectie. Gecombineerd met gewaagde en vernieuwende vormen heeft u met een FEB31st bril een echte eyecatcher in handen.

Iedere bril wordt handgemaakt en opgebouwd uit 13 lagen hout, waarvan u zelf de kleurstelling kunt bepalen. Met hun gewicht van slechts 21 gram is ook aan het comfort gedacht. 


Sport en recreatie met een optimaal zicht

Velen gaan wekelijks sporten : mountainbiken in het bos, lopen, tennissen, of golfen in de milde middagzon. Een jarenlange training kan je prestaties verbeteren, maar met een goede sportbril verhoog je instant je overwinningskansen!

Occasioneel sporter of olympisch topatleet, elke sporter heeft nood aan een scherp zicht en een optimale bewegingsvrijheid. Laat een oogcorrectie je niet tegenhouden om te sporten: met een sportbril op sterkte van Julbo heb je gegarandeerd een voorsprong op je tegenstander!

Een sportbril beschermt je ogen zowel tegen de zon als tegen wind, stof, steentjes en eventuele verwondingen. Je geniet van een optimale waarneming van de omgeving terwijl je bril stevig op de neus zit, goed ventileert en krasbestendig is.

De Julbo sportbrillen garanderen een duurzaam brilontwerp, zonder scherpe randen of metalen onderdelen.

De REACTIVE by Julbo, een mee kleurend glas, is de ideale oplossing voor sporters en actieve mensen die vaak buiten zijn. De oplossing bij snel wisselende omstandigheden zonder tijd en zin om van bril te wisselen.

Hoe dan ook is een goede sportbril maatwerk: iedere sport kent immers zijn eigen specifieke behoeftes en wensen. Kom langs in onze winkel en ervaar de verschillende mogelijkheden!