Vind uw perfecte (zonne)brilmontuur - Optiek Acke

Monturen

Zeg niet zomaar 'een bril' tegen een verfijnde montuur met kwalitatieve glazen! Een bril is meer dan een visueel hulpmiddel. Het bepaalt uw look, wie u bent, uw persoonlijkheid. Iedereen is uniek, een bril mag dat beklemtonen.

Daarom streven Peter en Sabrina ernaar samen met u de perfecte montuurkeuze te maken. Ook voor uw zonnebril.

Ga verder

Monturen bij
Optiek Acke

Optiek Acke heeft een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve merken. Zelfs van Belgische ontwerpers! Stuk voor stuk elegante ontwerpen. In onze selectie vindt u modellen voor ieders budget.

Wij nemen de tijd om u de juiste keuze te laten maken met onze ervaring en professioneel advies.

Innovatieve materialen

Optiek Acke volgt nauwgezet de evolutie van vernieuwende materialen op. Zo vindt u bij ons monturen in titanium van Cazal Eyewear, Blackfin en Markus T. In stainless steel van Albert I'm Stein. In hout/carbon zijn Fleye Copenhagen en JF Rey absolute topmerken. Of wat dacht u van een bril in acetaat van Natan Eyewear of Tree Spectacles?

Allemaal elegante monturen in duurzaam materiaal. Zowel voor uw dagelijks comfort, als voor een exclusief feestje!

Zi(ch)t als gegoten

Elk gezicht heeft een unieke vorm. Wij specialiseren ons in oplossingen op maat, zowel voor smalle als bredere gezichten. Wij gaan op zoek naar de ideale montuur en passen die aan tot het perfect zit. Als lokale ondernemers zijn wij bovendien trouwe supporters van onze op en top Belgische merken.

Kinto Eyewear en Natan Eyewear zijn absolute wereldmerken ontworpen in België. Cabrio Eyewear is zelfs een Brugs merk!

Als extraatje hebben wij met SurPlus ons eigen merk in huis. Deze collectie, met de S van Sabrina en de P van Peter, biedt alles voor kinderen, dames en heren: van instapprijs tot en met titanium modellen. Een extraatje, zo’n SurPlus montuur!

Onze zonnebrillen

De zonnebrillen in ons assortiment bieden, naast een goed zicht, uiteraard een optimale bescherming tegen fel (zon)licht. Zonder daarbij in te boeten aan stijl. Denk maar aan de gracieuze ontwerpen van Maison Nathalie Blanc, Cazal Eyewear, JF Rey, Natan Eyewear,…. Porsche Design doet ongetwijfeld een belletje rinkelen bij de heren.

Polaroid biedt u een budgetvriendelijke oplossing. Serengeti en Etnia Barcelona onderscheiden zich dan weer door hun zonneglazen van hoogstaande kwaliteit.

Exclusieve monturen regio Brugge

Ruime keuze aan zonnebrillen

Titanium Brillen en Monturen Brugge

Wenst u graag kennis te maken met ons assortiment?