Optieknieuws Uit Brugge - Optiek Acke

Nieuwsberichten

Het laatste nieuws bij Optiek Acke! Onze blog staat boordevol handige informatie en interessante artikelen over onze winkel en de wereld van optiek.

Ontdek hoe wij met 'Oog voor Perfectie' uw kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Mis geen enkel nieuwtje en volg onze blog voor het laatste nieuws en handige tips!

Sinds 1 januari kan u bij ons terecht om punten te sparen met uw Joyn kaart. Met de klantenkaart van Joyn steunt u de lokale economie en plukt u er zelf de vruchten van.

Verder lezen

Achter gesloten deuren van Atelier II van Natan Couture werd in het najaar de brillencollectie 2024 van Natan voorgesteld.

Verder lezen

Er was het voorbije jaar heel wat om te doen in de media: gaan we nog correctiebepalingen mogen uitvoeren of niet?

Verder lezen

Optiek Acke is ‘Opticien voor de Wereld’ sinds 2019. Voor elke multifocale bril die verkocht wordt, schenken Sabrina & Peter twee euro aan Light for the World Belgium.

Verder lezen

Wat is de juiste manier om uw brillenglazen te reinigen?

Tips om goed voor uw brillenglazen te zorgen.

Verder lezen

De Belgoptic Awards zijn ondertussen een zeer gegeerde prijs geworden. Elk jaar opnieuw kijken bedrijven en opticiens reikhalzend uit naar de uitreiking. De Belgoptic Awards worden elk jaar gekozen door opticiens en bedrijven door middel van een anonieme enquête.

Verder lezen