Lenzen bestellen

Het moment waarop u niet hoeft te kiezen tussen

uw veiligheid en uw zicht.

Veiligheidsbrillen van Carl Zeiss Vision

Bescherm de ogen op de werkvloer !

Optiek Acke verdeelt de aan uw sterkte aangepaste veiligheidsbrillen voor zowel professioneel als thuis gebruik van Carl Zeiss Vision.

Carl Zeiss Vision heeft al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en is de nummer 1 in de Scandinavische bedrijven. Het investeren in veiligheidsbrillen is investeren in comfort en veiligheid voor zowel de werkgever als voor de werknemer.

Veiligheidsbrillen worden in steeds meer situaties en voor steeds meer beroepen gebruikt. De ogen moeten worden beschermd tegen stof, fel licht, chemische vloeistoffen, vonken en splinters. Maar ongeacht de werkomgeving dragen de veiligheidsbrillen van Carl Zeiss Vision bij aan een beter en efficiënter bestaan. Wij weten dat veiligheidsbrillen die een meerwaarde bieden ook daadwerkelijk worden gebruikt. Daarom zijn onze veiligheidsbrillen evengoed ontwikkeld voor preventief gebruik om de ogen te beschermen als om het werk te vergemakkelijken.


CE-markering - een zekerheid !
Elk montuurtype heeft een comfortabele pasvorm, aangepast aan het gezicht van de drager. Veiligheidsbrillen moeten urenlang gebruikt kunnen worden zonder zwaar of oncomfortabel aan te voelen. Naast licht, flexibel en duurzaam, zijn alle monturen van Carl Zeiss Vision ook nikkelvrij en CE-gecertificeerd conform de EU-norm. Uiteraard voldoen ze aan alle eisen van de Federale Overheidsdienst Economie, KMO, Middenstand en Energie.
Om goed en veilig te kunnen zien, zijn glazen in vele soorten en uitvoeringen beschikbaar. Ook kunnen bewerkingen als kleurcoating en ontspiegeling worden aangebracht. Uitgangspunten zijn altijd de wensen van de gebruiker en het bedrijf. Op voorschrift geslepen brillenglazen voor veiligheidsbrillen worden getest op optische meetwaarden: slagbestendigheid, transmissie, distorsie. Deze meetwaarden voldoen aan de voorwaarden in ISO 8980-1 en ISO 8980-2 van 2004.

Wenst u meer info of wenst u een bezoek aan uw bedrijf aarzel niet

om ons te contacteren ?