Over Ons

Het verhaal van Optiek Acke begint op 9 september 1999 met de oprichting van een nieuwe optiekzaak te Brugge Sint-Jozef. Wat volgt is een verhaal van groei, modernisering en een logische verhuis in november 2011 naar een nieuw, modern en ruimer pand : 'Oud huis café Ter Loy' in de Ter Looigemweg 11, recht tegenover de kerk van Sint-Jozef. Sindsdien vervoegt ook Peter, de echtgenoot van Sabrina, de zaak na het volgen van de opleiding opticien-optometrist

Menig Bruggeling jong of oud voelt zich hier thuis. Wie de zaak binnenstapt, merkt het meteen. Hier is aandacht voor detail. In elke zin van het woord. Sabrina en Peter staan garant voor een individuele aanpak met advies op maat. U wordt persoonlijk begeleid in uw zoektocht naar een nieuwe look door ervaren mensen. Door hun continue bijscholingen (trainingen, beursbezoeken, ...) mag u rekenen op een deskundig advies en zijn ze steeds op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. We streven naar een optiekbelevenis die zich sterk onderscheidt, want uw ogen verdienen enkel de beste zorg. Onze technische vakkennis is een combinatie van jarenlange ervaring en honger naar innoverende producten. Wij zijn een Nikon Center en een erkend ZEISS Experience Center, uniek in Brugge. U leest er meer over op de pagina "glazen".

Onze ligging in de randgemeente Sint-Jozef biedt tal van voordelen. Voor iedereen vlot bereikbaar via de ring en parkeerproblemen zijn onbestaande. U kan uw wagen GRATIS parkeren op het kerkplein recht tegenover de zaak. We beschikken over een parking voor mindervaliden vlak naast de zaak en komt u met de bus, neem dan de stadslijn nummer 14 (halte op 50m).

Bent u toe aan een nieuwe bril, lenzen of een hoorapparaat ? Is uw bril gebroken en moet die hersteld worden ? Dan bent u bij Optiek Acke aan het goede adres. U kunt bij ons ook terecht voor een (rust)huisbezoek.

We zien u graag binnenkort in onze zaak.

Sabrina en Peter

In de kijker

Nieuw type brillenglas Nikon Blue Secure.

Wist u dat blauw licht schadelijk kan zijn voor uw ogen ?
Blauw licht is een onderdeel van licht, dat wordt uitgestraald door de meeste lichtbronnen: de zon (de meest intense bron van blauw licht), kunstmatige verlichting (koud wit LED licht) en digitale apparaten zoals tablets, smartphones, LCD panels, .... Een deel van dit blauw licht is gevaarlijk voor onze ogen: het is één van de factoren voor het ontstaan van leeftijd gerelateerde Macula Degeneratie (AMD). Blue Secure zijn esthetisch heldere Nikon brillenglazen die, zowel binnen- als buitenshuis, bescherming geven tegen schadelijk blauw licht. Dankzij een innovatieve doorbraak van Nikon is Blue Secure een esthetisch helder brillenglas. In tegenstelling tot brillenglazen met een blauwe coating heeft Blue Secure een neutrale restreflex. Blue Secure brillenglazen bevatten moleculen in het substraat die schadelijk blauw licht absorberen en kleur neutraliseren, waardoor de helderheid in balans blijft.Kinderoptiek 

Shop-in-Shop: ZIEZO kids by Optiek Acke !

Een eerste bril voor uw kind roept vaak heel wat vragen op. Ook voor uw kind betekent een eerste bril een grote stap in hun leven. Als ouders van 3 meisjes zijn wij erg begaan met kinderen. Oogzorg voor kinderen is vaak nog belangrijker in functie van hun latere leven. ZIEZO kids by Optiek Acke biedt de oplossing. Met het ZIEZO plan (ZIEZO, ZIEZO+ of ZIEZO ZON+) kiest u als ouder voor de beste oplossing voor uw kind.

meer lezen


Laatste nieuws

Toon alle nieuwsberichten