Lenzen bestellen

UPDATE #COVID19

Beste klant,

Als medisch contact beroep zijn wij gewoon OPEN, echter wel met de nodige aandacht voor de opgelegde maatregelen in het kader van "preventie verdere verspreiding COVID-19".

De zaak is zo aangepast dat alle extra noodzakelijke veiligheids- en hygiënemaatregelen zijn getroffen. We zijn coronaproof, intussen ook gevaccineerd maar uiteraard is jullie veiligheid het allerbelangrijkste !

Wenst u een nieuwe bril ? Een bril kiezen of een uitgebreid glas advies kan wat tijd in beslag nemen. Tijd die we graag nemen voor onze klanten. Zonder stress, zonder andere klanten die staan te wachten. Dit kan steeds vrijblijvend mits op voorhand een afspraak te maken. Contacteer ons 050/345336.

Keep it safe en bedankt voor jullie medewerking !

Sabrina en Peter

Over Ons

Het verhaal van Optiek Acke begint op 9 september 1999 met de oprichting van een nieuwe optiekzaak te Brugge Sint-Jozef. Wat volgt is een verhaal van groei, modernisering en een logische verhuis in november 2011 naar een nieuw, modern en ruimer pand : 'Oud huis café Ter Loy' in de Ter Looigemweg 11, recht tegenover de kerk van Sint-Jozef. Sindsdien vervoegt ook Peter, de echtgenoot van Sabrina, de zaak na het volgen van de opleiding opticien-optometrist

Menig Bruggeling jong of oud voelt zich hier thuis. Wie de zaak binnenstapt, merkt het meteen. Hier is aandacht voor detail. In elke zin van het woord. Sabrina en Peter staan garant voor een individuele aanpak met advies op maat. U wordt persoonlijk begeleid in uw zoektocht naar een nieuwe look door ervaren mensen. Door hun continue bijscholingen (trainingen, beursbezoeken, ...) mag u rekenen op een deskundig advies en zijn ze steeds op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. We streven naar een optiekbelevenis die zich sterk onderscheidt, want uw ogen verdienen enkel de beste zorg. Onze technische vakkennis is een combinatie van jarenlange ervaring en honger naar innoverende producten. Wij zijn een Nikon Center en een erkend ZEISS Vision Center, uniek in Brugge. U leest er meer over op de pagina "glazen".

Onze ligging in de randgemeente Sint-Jozef biedt tal van voordelen. Voor iedereen vlot bereikbaar via de ring en parkeerproblemen zijn onbestaande. U kan uw wagen GRATIS parkeren op het kerkplein recht tegenover de zaak. We beschikken over een parking voor mindervaliden vlak naast de zaak en komt u met de bus, neem dan de stadslijn nummer 14 (halte op 50m).

Bent u toe aan een nieuwe bril, lenzen of een hoorapparaat ? Is uw bril gebroken en moet die hersteld worden ? Dan bent u bij Optiek Acke aan het goede adres. U kunt bij ons ook terecht voor een (rust)huisbezoek.

We zien u graag binnenkort in onze zaak.

Sabrina en Peter

Kinderoptiek 

Shop-in-Shop: ZIEZO kids by Optiek Acke !

Een eerste bril voor uw kind roept vaak heel wat vragen op. Ook voor uw kind betekent een eerste bril een grote stap in hun leven. Als ouders van 3 meisjes zijn wij erg begaan met kinderen. Oogzorg voor kinderen is vaak nog belangrijker in functie van hun latere leven. ZIEZO kids by Optiek Acke biedt de oplossing. Met het ZIEZO plan (ZIEZO, ZIEZO+ of ZIEZO ZON+) kiest u als ouder voor de beste oplossing voor uw kind.

meer lezen

www.kinderoptiekziezo.be

Laatste nieuws

Toon alle nieuwsberichten