Lenzen bestellen

Audiologie

Uw gehoor is minstens even belangrijk als het zien. Uw gehoor is ook onze zorg.

Gehoorverlies heeft een niet te onderschatten invloed op het familiaal, sociaal en professioneel leven, vooral omdat de slechthorende zich het gehoorverlies vaak te laat realiseert. Minder goed horen is een delicaat probleem, maar men hoeft er zich niet voor te schamen. Het is zelfs een vaak voorkomend fenomeen naarmate men ouder wordt.

Met de nieuwe generatie hoorapparaten kunnen mensen opnieuw deelnemen aan het sociale leven. De technologie evolueerde de laatste jaren snel : u ziet de apparaatjes amper en u hoort veel beter.

Optiek Acke werkt samen met Hans Ballegeer van AudioComfort. Hoorcentrum AudioComfort is geen keten maar toch een bekende naam op het gebied van audiologie in de Brugse regio. Bij Hans Ballegeer kom je terecht bij een zelfstandig erkend audioloog/audicien met ruim 18 jaar ervaring waar je kunt rekenen op een onafhankelijk en eerlijk advies omtrent hoorapparaten, gehoorbescherming en hulpmiddelen.

Wij bieden u een professionele aanpak door een gediplomeerd audicien. U kan bij ons steeds terecht na afspraak voor :

  • een informatief gesprek
  • onderhoud apparaten niet gekocht bij ons
  • nieuwe hoorapparaten
  • hoorhulpmiddelen, gehoorbescherming
  • batterijtjes en accessoires

Wij zijn volledig erkend door het RIZIV en informeren u steeds over de terugbetaling.U betaalt dan ook slechts enkel de opleg bovenop het wettelijke terugbetaald bedrag van het RIZIV.

Wacht niet langer en maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis hoortest !

Simulatie hoortest

Hoorapparaat heel descreet achter het oor

Gehoorbescherming

Harde geluiden veroorzaken soms blijvende gehoorschade. Wij kunnen u diverse oplossingen bieden die onherstelbare beschadiging van het gehoor voorkomen. Op maat gemaakt, dus helemaal aangepast aan uw oor, veilig en comfortabel en vrijwel onzichtbaar in het oor. Alle gehoorbeschermers zijn voorzien van een dempingsfilter waarmee spraak toch verstaanbaar blijft. Beleef uw passie als nooit tevoren dankzij de gehoorbescherming. Van motorrijden tot rockconcerten, van touren tot het bezoeken van festivals, van industrielawaai tot zelfs de schietsport. Wij bieden voor elke situatie een geschikte gehoorbeschermer. Ervaar geluid zoals het hoort.

Afdruk nemen voor muziekdopjes op maat

Uw oren zijn gevoeliger dan u denkt. Test hier uw luistergedrag en ontdek hoe groot het risico op gehoorschade bij u is.
Doe de test !
Ook zwemdopjes voor kindjes en slaapdopjes worden op maat gemaakt. Verschillende ziekenfondsen in België betalen mee aan oordoppen op maat, wij bezorgen steeds het gepaste attest voor terugbetaling.